Ketering

 

Užurban život ne pruža nam puno vremena za organizaciju nama bitnih događaja. Umesto da u tim trenucima budemo rasterećeni i uživamo, mi se opteretimo i umorimo samom organizacijom. Trpeza ketering (catering) je nastala iz potrebe da odgovori izazovima današnjice i pokaže da i danas možemo uživati u lepim trenucima.

Želite da uživate u našim jelima i na nekoj od Vaših proslava? Zahvaljujući usluzi keteringa, sada možete da dočekate Vaše goste uz najfinije zalogaje. Ukoliko planirate proslavu ili bilo kakvu vrstu okupljanja u Vašem domu ili nekom za Vas posebnom mestu a želite svoje zvanice da impresionirate, za Vas ćemo pripremiti široki spektar čarobnih jela aranžiranih sa ukusom. Cilj nam je da uvek obezbedimo maštovite menije, personalizovanu uslugu, I da zadovoljimo Vaše potrebe. Vaše a I zadovoljstvo gostiju su naša najbolja preporuka.

 

NUDIMO VAM RAZNOVRSNE OPCIJE KAKO BI SADRŽAJ SA MENIJA BIO MAKSIMALNO PRILAGOĐEN VAŠIM ŽELJAMA I AFINITETIMA. BUDITE SLOBODNI DA NAM SE OBRATITE. UGOVORIĆEMO SASTANAK I PRECIZIRATI SVE DETALJE U VEZI NAŠE PODRŠKE VAŠEM DOGAĐAJU. OSTALO JE NA NAMA.