Исхрана

 Исхрана је континенталног типа, прилагођена поднебљу на којем се Бања налази (војвођанска кухиња и рибљи специјалитети).

Гости су анкетирани, тј. сами бирају шта ће да једу сутра за ручак и вечеру. Један од понуђена три оброка је увек дијетални. Ресторан је капацитета 450 особа (оптимално).

Време служења оброка :
доручак од 7 до 9 часова
ручак од 12 до 14 часова
вечера од 18 до 20 часова

 

A LA CARTE
Специјалитет куће Одрезак „Јунаковић“.

Рецепт: свињску шницлу (200 гр) напунити са трапист сиром (50 гр), прашком шунком (50 гр) и киселим краставцима (20 гр). Пећи на роштиљу а потом прокувати у сосу од шампињона (100 гр). Гарнир – помфрит и грашак. Сервирати вруће. После јела препоручујемо црно вино (Александрија).

 

Ресторан “Галерија”, капацитета 50 особа, је ресторан савременог дизајна који испуњава Ваше најистанчаније захтеве и замисли.

Погодан је за мање прославе, рођендане, венчања, семинаре, презентације итд.