Pinda Sweda Herbal Spa

Pinda Sweda Herbal Spa – масажа биљним јастучићима

Једна од посебних техника која је саставни део савременог антистрес програма је масажа топлим јастучићима (пиндама) који се пуне биљем. Нихове специфичне ароме делују опуштајуће на човека.

Pinda Sweda примењује се код премора, повећане изложености стресу, напетости мишића, али и код артритиса, реуме и ограничене покретљивости зглобова.

Лековита масажа се изводи тако да се прво уради Abhyanga, опуштајућа масажа топлим уљем. Затим се, уз помоћ топлих платнених јастучића напуњених смешом зачина и лековитих трава масира тело. Топлина јастучића отвара канале у телу и појачава циркулацију те тако омогућава биљним аромама да продру дубоко у ткиво.

У зависности од потреба и афинитета, Pinda Swedu је могуће изводити на целом телу или само на неким деловима тела, нпр. на леђима. На крају третмана топли јастучићи се остављају десетак минута на кључним тачкама које представљају чакре, значајније марма тачке или места која су подложна нагомилавању стреса и токсина (зглобови, дланови, стопала, дуж кичменог стуба, чело, доњи део стомака). То је довољно времена да топлота продре у тело.

Благотворни ефекти ове традиционалне индијске терапије су бројни: Pinda Sweda ребалансира енергију, освежи, оснажи и енергизира тело и ум, зглобови постају флексибилнији, а покрети грациознији, тело загрејано, мишићи опуштенији, циркулација побољшана, кожа сјајна и свежа, емоције се умирују а наша унутрашња визија је неоптерећенија и јаснија. Овим третманом обнавља се и враћа виталност целог тела.

Цена: 3.000,00 РСД (60 мин.)

Подразумева масажу леђа, руку и ногу у лежећем положају на стомаку.