Смештај

 

Бања Јунаковић располаже са 125 двокреветних соба, 6 Делукс соба и 4 Дуплекса. Од тога, 68 двокреветних соба, 3 Делукс собе и 4 Дуплекс собе налазе се у Блоку А а 57 соба и 3 Делукс собе у Блоку Б.

Све собе имају купатило, терасу, ТВ и телефон. У купатилима су каде а топла вода је лековита термо-минерална вода. У склопу објекта је и велики ресторан са 450 седишта, пространи хол са рестораном Галерија и продавница трговинске робе и сувенира.

 

РЕЦЕПЦИЈА

Радно време рецепције је од 06:30 до 21:00 час сваког дана и од нашег љубазног особља можете добити све потребне информације.  

Пацијенти који преко РФЗО и ПИО фонда бораве у бањи, могу да се пријаве од 10:00 до 12:00, а напуштање смештаја је до 10:00 часова.

Време пријаве за све остале госте хотела је од 14:00 часова, док је време одјаве из хотела на дан одласка до 12:00 часова.

ИНТЕРНЕТ

Свим гостима је на располагању бесплатно коришћење бежичног интернета

СЕФ

За максималну безбедност Ваших драгоцености, новца и путних исправа обезбедили смо централни сеф са појединачним касетама, који се налази на рецепцији. 

ВЕШЕРАЈ

Сваки Ваш захтев за услуге прања и пеглања биће обрађен професионално и брзо. Радно време је сваког радног дана од 06:00х до 21:00х. 

 

НАПОМЕНЕ: 

Сви гости приликом доласка биће тестирани на Корона вирус (брзи антигенски тест).

Тестирање је бесплатно.

У случају да је неко позитиван нећете моћи да останете у установи.

Ношење маски за лице приликом доласка и за време боравка је обавезно, као и придржавање препоручених превентивних мера.