Смештај

 

Бања Јунаковић располаже са 128 двокреветних соба, 3 делукс собе и 4 дуплекса. Од тога, 71 соба и дуплекс собе налазе се у Блоку А а 57 соба и 3 делукс собе у Блоку Б.

Све собе имају купатило, терасу, ТВ и телефон. У купатилима су каде а топла вода је лековита термо-минерална вода. У склопу објекта је и велики ресторан са 450 седишта, пространи хол са рестораном Галерија и продавница трговинске робе и сувенира.

 

РЕЦЕПЦИЈА

Радно време рецепције је 24 часа сваког дана и од нашег љубазног особља можете добити све потребне информације.  

Пацијенти који преко РФЗО и ПИО фонда бораве у бањи, могу да се пријаве од 10:00 до 12:00, а напуштање смештаја је до 10:00 часова.

Време пријаве за све остале госте хотела је од 14:00 часова, док је време одјаве из хотела на дан одласка до 12:00 часова.

ИНТЕРНЕТ

Свим гостима је на располагању бесплатно коришћење бежичног интернета

СЕФ

За максималну безбедност Ваших драгоцености, новца и путних исправа обезбедили смо централни сеф са појединачним касетама, који се налази на рецепцији. 

ВЕШЕРАЈ

Сваки Ваш захтев за услуге прања и пеглања биће обрађен професионално и брзо. Радно време је сваког радног дана од 06:00х до 21:00х. 

 

НАПОМЕНЕ: 

Сви гости који нису вакцинисани приликом доласка биће тестирани на Корона вирус (брзи антигенски тест).

Уколико је неко ревакцинисан пре више од 14 дана (од дана доласка) треба да понесе писмену потврду (неће бити тестиран).

Тестирање је бесплатно.

У случају да је неко позитиван нећете моћи да останете у установи.

Ношење маски за лице приликом доласка и за време боравка је обавезно, као и придржавање препоручених превентивних мера.