Смештај

 

Бања Јунаковић располаже са 125 двокреветних соба, 6 Делукс соба и 4 Дуплекса. Од тога, 68 двокреветних соба, 3 Делукс собе и 4 Дуплекс собе налазе се у Блоку А а 57 соба и 3 Делукс собе у Блоку Б.

Све собе имају купатило, терасу, ТВ и телефон. У купатилима су каде а топла вода је лековита термо-минерална вода. У склопу објекта је и велики ресторан са 450 седишта, пространи хол са рестораном Галерија и продавница трговинске робе и сувенира.

 

РЕЦЕПЦИЈА

Радно време рецепције је од 06:30 до 21:00 час сваког дана и од нашег љубазног особља можете добити све потребне информације.  

Пацијенти који преко РФЗО и ПИО фонда бораве у бањи, могу да се пријаве од 10:00 до 12:00, а напуштање смештаја је до 09:00 часова.

Време пријаве за све остале госте хотела је од 14:00 часова, док је време одјаве из хотела на дан одласка до 09:00 часова.

ИНТЕРНЕТ

Свим гостима је на располагању бесплатно коришћење бежичног интернета

СЕФ

За максималну безбедност Ваших драгоцености, новца и путних исправа обезбедили смо централни сеф са појединачним касетама, који се налази на рецепцији. 

ВЕШЕРАЈ

Сваки Ваш захтев за услуге прања и пеглања биће обрађен професионално и брзо. Радно време је сваког радног дана од 06:00х до 21:00х. 

 

 

ЦЕНОВНИК СМЕШТАЈА

У прилогу преузмите тренутно важећи ценовник смештаја са применом од 01.05.2023. године.

Начин плаћања: 

Приликом пријаве, а у сврху резервације одабраног аранжмана, гост гарантује резервацију уплатом аванса у износу од 30% вредности аранжмана у року од 3 дана од дана пријема профактуре а остатак до доласка или готовински приликом пријема у установу (валута: РСД или платним картицама: ВИСА, ДИНА, МАСТЕР, МАЕСТРО или картицама Поштанске штедионице).

За боравак у трајању од 7 или више дана одобрено је плаћање остатка аранжмана на 6 месечних рата чековима грађана (за кориснике пензија Републике Србије путем административне забране на пензију).

Цена је гарантована само за уплату у целости, у супротном установа задржава право промене цена.

За уплате из иностранства банкарски трошкови иду на терет уплатиоца, у супротном трошкови ће бити наплаћени приликом пријема у установу.

Уз овај ценовник важе Општи услови за продају смештаја и услуга Специјалне болнице за рехабилитацију "Јунаковић" Апатин (докумет у прилогу).