Smeštaj

 

Banja Junaković raspolaže sa 125 dvokrevetnih soba, 6 Deluks soba i 4 Dupleksa. Od toga, 68 dvokrevetnih soba, 3 Deluks sobe i 4 Dupleks sobe nalaze se u Bloku A a 57 soba i 3 Deluks sobe u Bloku B.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, TV i telefon. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa restoranom Galerija i prodavnica trgovinske robe i suvenira.

 

RECEPCIJA

Radno vreme recepcije je od 06:30 do 21:00 čas svakog dana i od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti sve potrebne informacije.  

Pacijenti koji preko RFZO i PIO fonda borave u banji, mogu da se prijave od 10:00 do 12:00, a napuštanje smeštaja je do 09:00 časova.

Vreme prijave za sve ostale goste hotela je od 14:00 časova, dok je vreme odjave iz hotela na dan odlaska do 09:00 časova.

INTERNET

Svim gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje bežičnog interneta

SEF

Za maksimalnu bezbednost Vaših dragocenosti, novca i putnih isprava obezbedili smo centralni sef sa pojedinačnim kasetama, koji se nalazi na recepciji. 

VEŠERAJ

Svaki Vaš zahtev za usluge pranja i peglanja biće obrađen profesionalno i brzo. Radno vreme je svakog radnog dana od 06:00h do 21:00h. 

 

 

CENOVNIK SMEŠTAJA

U prilogu preuzmite trenutno važeći cenovnik smeštaja sa primenom od 01.01.2024. godine.

Način plaćanja: 

Prilikom prijave, a u svrhu rezervacije odabranog aranžmana, gost garantuje rezervaciju uplatom avansa u iznosu od 30% vrednosti aranžmana u roku od 3 dana od dana prijema profakture a ostatak do dolaska ili gotovinski prilikom prijema u ustanovu (valuta: RSD ili platnim karticama: VISA, DINA, MASTER, MAESTRO ili karticama Poštanske štedionice).

Za boravak u trajanju od 7 ili više dana odobreno je plaćanje ostatka aranžmana na 6 mesečnih rata čekovima građana (za korisnike penzija Republike Srbije putem administrativne zabrane na penziju).

Cena je garantovana samo za uplatu u celosti, u suprotnom ustanova zadržava pravo promene cena.

Za uplate iz inostranstva bankarski troškovi idu na teret uplatioca, u suprotnom troškovi će biti naplaćeni prilikom prijema u ustanovu.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi za prodaju smeštaja i usluga Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Junaković" Apatin (dokumet u prilogu).