Smeštaj

 

Banja Junaković raspolaže sa 125 dvokrevetnih soba, 6 Deluks soba i 4 Dupleksa. Od toga, 68 dvokrevetnih soba, 3 Deluks sobe i 4 Dupleks sobe nalaze se u Bloku A a 57 soba i 3 Deluks sobe u Bloku B.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, TV i telefon. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa restoranom Galerija i prodavnica trgovinske robe i suvenira.

 

RECEPCIJA

Radno vreme recepcije je od 06:30 do 21:00 čas svakog dana i od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti sve potrebne informacije.  

Pacijenti koji preko RFZO i PIO fonda borave u banji, mogu da se prijave od 10:00 do 12:00, a napuštanje smeštaja je do 10:00 časova.

Vreme prijave za sve ostale goste hotela je od 14:00 časova, dok je vreme odjave iz hotela na dan odlaska do 12:00 časova.

INTERNET

Svim gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje bežičnog interneta

SEF

Za maksimalnu bezbednost Vaših dragocenosti, novca i putnih isprava obezbedili smo centralni sef sa pojedinačnim kasetama, koji se nalazi na recepciji. 

VEŠERAJ

Svaki Vaš zahtev za usluge pranja i peglanja biće obrađen profesionalno i brzo. Radno vreme je svakog radnog dana od 06:00h do 21:00h. 

 

NAPOMENE: 

Svi gosti prilikom dolaska biće testirani na Korona virus (brzi antigenski test).

Testiranje je besplatno.

U slučaju da je neko pozitivan nećete moći da ostanete u ustanovi.

Nošenje maski za lice prilikom dolaska i za vreme boravka je obavezno, kao i pridržavanje preporučenih preventivnih mera.

 

CENOVNIK SMEŠTAJA

U prilogu preuzmite trenutno važeći cenovnik smeštaja, kao i cenovnik smeštaja sa primenom od 01.05.2023. godine: