Smeštaj

 

Banja Junaković raspolaže sa 128 dvokrevetnih soba, 3 deluks sobe i 4 dupleksa. Od toga, 71 soba i dupleks sobe nalaze se u Bloku A a 57 soba i 3 deluks sobe u Bloku B.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, TV i telefon. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa restoranom Galerija i prodavnica trgovinske robe i suvenira.

 

RECEPCIJA

Radno vreme recepcije je 24 časa svakog dana i od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti sve potrebne informacije.  

Pacijenti koji preko RFZO i PIO fonda borave u banji, mogu da se prijave od 10:00 do 12:00, a napuštanje smeštaja je do 10:00 časova.

Vreme prijave za sve ostale goste hotela je od 14:00 časova, dok je vreme odjave iz hotela na dan odlaska do 12:00 časova.

INTERNET

Svim gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje bežičnog interneta

SEF

Za maksimalnu bezbednost Vaših dragocenosti, novca i putnih isprava obezbedili smo centralni sef sa pojedinačnim kasetama, koji se nalazi na recepciji. 

VEŠERAJ

Svaki Vaš zahtev za usluge pranja i peglanja biće obrađen profesionalno i brzo. Radno vreme je svakog radnog dana od 06:00h do 21:00h. 

 

NAPOMENE: 

Svi gosti koji nisu vakcinisani prilikom dolaska biće testirani na Korona virus (brzi antigenski test).

Ukoliko je neko revakcinisan pre više od 14 dana (od dana dolaska) treba da ponese pismenu potvrdu (neće biti testiran).

Testiranje je besplatno.

U slučaju da je neko pozitivan nećete moći da ostanete u ustanovi.

Nošenje maski za lice prilikom dolaska i za vreme boravka je obavezno, kao i pridržavanje preporučenih preventivnih mera.