Spa & Wellness centar

Da li ste ikada poželeli da u Spa i Wellness centru budete sami? Da se u potpunom miru prepustite sebi i uživate u blagodetima wellness-a. Mi smo poslušali Vas! Spa i Wellness termini banje Junaković su osmišljeni da budu privatnog karaktera. U trajanju od 120 min samo Vi koristite kompletan sadržaj Spa & Wellness centra. 

Sadržaj Spa & Wellness centra: 

Finska sauna

Sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-100ºC, a vlažnost vazduha je niska 10-15 procenata, pa je zato još zovu suva sauna. Ukoliko polivate vrelo kamenje vodom vlažnost se povećava. 

Optimalno vreme boravka je od 6 do 15 minuta u zavisnosti od osobe i podnošenja visokih temperatura. Nije poželjno praviti više od 3 ciklusa u okviru jedne seanse, a pauza između ciklusa trebalo bi da iznosi najmanje 20 minuta. 

Ukoliko želite da koristite samo saunu ( dve finske saune/ za 4 osobe) možete da rezervišete termin u trajanju od sat vremena po ceni od 500,00 dinara po osobi.

Bodytherm kabina

Toplota infracrvene saune opušta telo, redukuje stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otklanjanje štetnih materija i toksina iz organizma. 

Zagrevanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca, infracrvenim grejačima, koji isijavaju infracrvene zrake.

Infracrvena sauna je izrađena od mekog drveta sa mirisnim smolama koje imaju relaksirajući ugođaj. Temperatura je od 50 do 60ºC.

 hidromasažna kabina

Hidromasažne kade se baziraju na dejstvu tople vode i različitih vrsta mlaznica kako bi intenzivirale efekat hidromasaže i u potpunosti opustile Vaše telo. 

Predstavljaju najefikasniji način za trenutnu relaksaciju tela. Topla voda u kombinaciji sa dubinskom hidro i aero masažom opušta napetu muskulaturu i deluje revitalizujuće na vašu kožu.

 

tepidarijum

Tepidarijum predstavlja grejni ležaj, koji toplotnim zračenjem prijatno deluje na organizam i opuštanje mišića. Klupe su zagrejane do približne temperature tela, od 37 do 39ºC.  Na ovaj način postiže se da telo odaje otprilike onoliko toplote koliko i prima. 

Zbog pozitivnog i umirujućeg uticaja na organizam preporučuje se osobama svih staosnih dobi. 

tuševi doživljaja

Popularni tuševi doživljaja nude različite varijacije vodenih efekata kako bi stimulisali i osvežili čitavo telo i um.

Mlaz vode sa kapljicama različitih veličina usmerava se na određene delove tela obezbeđujući Vam neverovatan užitak. 

 

Cena po osobi: 950,00 dinara 

Cena po osobi, za termine od 08:00 do 15:00h: 700,00 dinara

U cenu su uračunati ceđeni sok od narandže ili limunada, bademantil, peškiri i papuče

Korisno je znati:

Termin je neophodno rezervisati bar dan ranije.
Sadržaje istovremeno mogu da koriste 2 – 4 osobe.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno korišćenje usluga Spa&Wellness centra iz zdravstvenih i bezbedonosnih razloga.

Ukoliko želite, možete da poručite neko od vina Vinarije Dragić ili šampanjac a što se dodatno plaća.

Radno vreme od 16.01.2021.:
08:00 – 20:00h

Informacije i rezervacije: 025/ 772-311 ili rezervacije@banja-junakovic.rs