Preoblikovanje tela za 7 dana

Preoblikujte svoje telo bez skalpela i hirurških intervencija. Smanjite obim butina i stomaka uz pomoć „Gipsanih bermuda“ i tretmana tela algama!

Tretman oblikovanja tela, Oligoessenthia ili „Gipsane bermude“, je multiaktivni sistem koji u jednom tretmanu deluje na celulit, lokalizovanu gojaznost i opušten tonus kože i potkožnog veziva.

Tretman je na bazi oligoelemenata, potpuno prirodan, bez kontraindikacija. Utiče na smanjenje obima butina i stomaka – veliki efekat za samo 45 minuta. Za samo jedan tretman, jedan konfekcijski broj manje!


Jedinstvenim mineralnim biljnim principima za preoblikovanje tela uz pomoć Rubino divino tretmana, telo je tonirano i lišeno nesavršenosti, zahvaljujući kompoziciji oligoelemenata koji deluju u sinergiji.

Tri sinergistička proizvoda: piling, ulje i buter - ograničavaju taloženje masnoće preoblikujući konture tela, značajno smanjuju pomorandžinu koru, edem i celulit, regenerišu strukturu kože, vraćajući joj čvrstoću.

Glavni sastojci ova tri proizvoda jesu RUBINOV PRAH i EKSTRAKT VITIS VINIFERA (ekstrakt vinove loze).

Smeštaj u Bloku B na bazi 7 polupansiona i:

  • kupanje i vežbe u bazenu sa lekovitom vodom (temp. 35º C),
  • 2 x individualne vežbe istezanja u kinezi sali,
  • 2 x podvodna masaža u kadi,
  • 2 x „Gipsane bermude“ i
  • 4 x Rubino divino tretman.

 

Cena po osobi: 56.300,00 RSD 

Cene su izražene u RSD sa primenom od 01.01.2024. godine. U cene nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 90,00 RSD dnevno i osiguranje u iznosu od 5,00 RSD dnevno po osobi.

Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu u iznosu od 1.500,00 RSD dnevno.

Mogućnost doplate za Deluks sobe u iznosu od 1.000,00 RSD dnevno po sobi i Dupleks sobe u iznosu od 1.800,00 RSD dnevno po sobi.

Mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi za prodaju smeštaja i usluga Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Junaković" Apatin (dokument pročitajte u sekciji O nama / Dokumenti).

 

Informacije i rezervacije: +381 25 772 311 ili rezervacije@banja-junakovic.rs