Pinda Sweda Herbal Spa

Pinda Sweda Herbal Spa – masaža biljnim jastučićima

Jedna od posebnih tehnika koja je sastavni deo savremenog antistres programa je masaža toplim jastučićima (pindama) koji se pune biljem. Nihove specifične arome deluju opuštajuće na čoveka.

Pinda Sweda primenjuje se kod premora, povećane izloženosti stresu, napetosti mišića, ali i kod artritisa, reume i ograničene pokretljivosti zglobova.

Lekovita masaža se izvodi tako da se prvo uradi Abhyanga, opuštajuća masaža toplim uljem. Zatim se, uz pomoć toplih platnenih jastučića napunjenih smešom začina i lekovitih trava masira telo. Toplina jastučića otvara kanale u telu i pojačava cirkulaciju te tako omogućava biljnim aromama da prodru duboko u tkivo.

U zavisnosti od potreba i afiniteta, Pinda Swedu je moguće izvoditi na celom telu ili samo na nekim delovima tela, npr. na leđima. Na kraju tretmana topli jastučići se ostavljaju desetak minuta na ključnim tačkama koje predstavljaju čakre, značajnije marma tačke ili mesta koja su podložna nagomilavanju stresa i toksina (zglobovi, dlanovi, stopala, duž kičmenog stuba, čelo, donji deo stomaka). To je dovoljno vremena da toplota prodre u telo.

Blagotvorni efekti ove tradicionalne indijske terapije su brojni: Pinda Sweda rebalansira energiju, osveži, osnaži i energizira telo i um, zglobovi postaju fleksibilniji, a pokreti graciozniji, telo zagrejano, mišići opušteniji, cirkulacija poboljšana, koža sjajna i sveža, emocije se umiruju a naša unutrašnja vizija je neopterećenija i jasnija. Ovim tretmanom obnavlja se i vraća vitalnost celog tela.

Cena: 3.300,00 RSD (60 min.)

Podrazumeva masažu leđa, ruku i nogu u ležećem položaju na stomaku.