Spa & Wellness центар

Да ли сте икада пожелели да у Spa i Wellness центру будете сами? Да се у потпуном миру препустите себи и уживате у благодетима wellness-a. Ми смо послушали Вас! Spa i Wellness термини бање Јунаковић су осмишљени да буду приватног карактера. У трајању од 120 мин само Ви користите комплетан садржај Spa & Wellness центра. 

Садржај Spa & Wellness центра: 

Finska sauna

Сауна је просторија од дрвета са температуром ваздуха 70-100ºC, а влажност ваздуха је ниска 10-15 процената, па је зато још зову сува сауна. Уколико поливате врело камење водом влажност се повећава. 

Оптимално време боравка је од 6 до 15 минута у зависности од особе и подношења високих температура. Није пожељно правити више од 3 циклуса у оквиру једне сеансе, а пауза између циклуса требало би да износи најмање 20 минута. 

Уколико желите да користите само сауну ( две финске сауне/ за 4 особе) можете да резервишете термин у трајању од сат времена по цени од 500,00 динара по особи.

Bodytherm kabina

Топлота инфрацрвене сауне опушта тело, редукује стрес и отклања напетост у мишићима. Благотворна је за детоксикацију, односно отклањање штетних материја и токсина из организма. 

Загревање организма постиже се индиректно, зрачењем, као код сунца, инфрацрвеним грејачима, који исијавају инфрацрвене зраке.

Инфрацрвена сауна је израђена од меког дрвета са мирисним смолама које имају релаксирајући угођај. Температура је од 50 до 60ºC.

 hidromasažna kabina

Хидромасажне каде се базирају на дејству топле воде и различитих врста млазница како би интензивирале ефекат хидромасаже и у потпуности опустиле Ваше тело. 

Представљају најефикаснији начин за тренутну релаксацију тела. Топла вода у комбинацији са дубинском хидро и аеро масажом опушта напету мускулатуру и делује ревитализујуће на вашу кожу.

 

tepidarijum

Тепидаријум представља грејни лежај, који топлотним зрачењем пријатно делује на организам и опуштање мишића. Клупе су загрејане до приближне температуре тела, од 37 до 39ºC.  На овај начин постиже се да тело одаје отприлике онолико топлоте колико и прима. 

Због позитивног и умирујућег утицаја на организам препоручује се особама свих стаосних доби. 

tuševi doživljaja

Популарни тушеви доживљаја нуде различите варијације водених ефеката како би стимулисали и освежили читаво тело и ум.

Млаз воде са капљицама различитих величина усмерава се на одређене делове тела обезбеђујући Вам невероватан ужитак. 

 

Цена по особи: 950,00 динара 

Цена по особи, за термине од 08:00 до 15:00х: 700,00 динара

У цену су урачунати цеђени сок од наранџе или лимунада, бадемантил, пешкири и папуче

Корисно је знати:

Термин је неопходно резервисати бар дан раније.
Садржаје истовремено могу да користе 2 – 4 особе.

Особама млађим од 18 година није дозвољено коришћење услуга Spa&Wellness центра из здравствених и безбедоносних разлога.

Уколико желите, можете да поручите неко од вина Винарије Драгић или шампањац а што се додатно плаћа.

Радно време од 16.01.2021.:
08:00 – 20:00h

Информације и резервације: 025/ 772-311 или rezervacije@banja-junakovic.rs